Netværksinstallationer og totalløsninger

Hos TJ Transmission A/S har vores erfarne elektrikere tilsammen skiftet alt mellem enkelte til tusinde stik under netværksinstallationer.

Vi kan derfor garantere dig en erfaringsbaseret løsning på din næste netværksinstallation, uanset om det er derhjemme på teenageværelset, på kontormiljøet, produktionsvirksomheder eller hos boligforeningen.

TJ Transmission A/S garanterer en certificeret installation

Hos TJ Transmission A/S er det vigtigt for os at installationerne udføres korrekt – det sparer både dig og vores kolleger for yderligere omkostninger og tid. Derfor yder vi, med en certificeret installation, mellem 20-25 års garanti.

VI hos TJ Transmission A/S sørger for hvert år at sende vores trofaste kolleger på kurser med vores mange samarbejdspartnere. Vores kolleger oplæres her i brug og tests af det enkelte kablingsmærke, som gør, at installationen kan certificeres, og du får et bevis på et korrekt udført arbejde. Certificeringerne skal eftergodkendes i ny og næ, og der sørger vi selvfølgeligt for, at vores kolleger altid er opdateret på, hvad der rører sig på markedet. Vi værner i høj grad om denne efteruddannelse af vores teknikere.

Vi er pt certificeret i populære kablingsmærker som Commscope, Netconnet, Panduit og Corning, men er altid villige til at udvide vores kendskab og rådgivningsevner.

Struktureret kabling

Vores kolleger er alle specialuddannede teknikere, hvor vi især ser mening i at optime-re vores kunders informationsveje.

Med en struktureret kabelløsning, også kendt som en PDS-installation, fordeles ressourcerne mere effektivt indenfor den interne kommunikation som en forudsætning for en stærkere ekstern kommunikation.

Denne løsning er især brugt i kontormiljøer, hvor et stjerneformet netværk kan forbinde samtlige enheder på netværket (som fx PC’er, printere, telefoner) til et centralt samlingspunkt.

Vi bruger udelukkende kvalitetsudstyr

For at kunne udføre store som små installationer korrekt sørger TJ Transmission A/S altid for at følge de forskellige leverandørers forskrifter. Vi udfører altid arbejdet med det nyeste opdaterede udstyr, efter de gældende internationale standarter. 

Vores veluddannede kolleger og kvalitetsudstyr, som indebærer et væld af testere, apparater og værktøj, kan derfor garantere dig en korrekt udført netværksløsning.

Vi er ikke blot et firma, der går op i at levere kvalitetsløsninger, men vi stiller også høje krav til at yde den bedste rådgivning og service for vores kunder. Derfor kan du altid fange os på tlf. +45 38 79 68 43 eller mail info@tj-transmission.dk for at finde en løsning til dig.

Tidligere arbejde

Kontaktformular