Om os

TJ Transmission A/S – Vi tager os af alt det tekniske

TJ Transmission A/S har hovedsæde på Frederiksberg, hvor vi varetager opgaver for vores kunder i Danmark og resten af Europa. I vores lokaler på Rødovrevej findes vores mødelokaler og værksteder for videreuddannelse af vores trofaste kolleger.

Vi udfører alle former for elinstallationer, belysningsopgaver, netværkskabling, fiberinstallationer, termografi, bygningsoptimering og belysningssystemer. Man kan altså roligt sige, at vores opgaver spænder bredt.

Med så mange teknisk tunge opgaver sætter vi stor pris på efteruddannelse af vores kolleger via kurser i både ind- og udland. Mange af dem kan desuden se frem til at fejre deres jubilæum på både 20, 25 og 30 år.

Transmissionsløsninger siden 1994

TJ Transmission A/S har siden vores opstart som enkeltmandsfirma i 1994 oplevet en enorm vækst. Vores familiedrevne virksomhed har i dag 17 trofaste ansatte – alle specialuddannede teknikere inden for fiberoptik, telefoni, kabeltermografi og en solid baggrund som elektrikere. Desuden har vi investeret i en lang række testudstyr og avanceret værktøj, som vi aldrig havde drømt om var muligt i 1994.

Lige siden den første dag har virksomheden formået at vokse gennem det gode samarbejde mellem trofaste kunder og samarbejdspartnere. TJ Transmission A/S står snart med over 30 års erfaring og et solidt grundlag som én af de førende transmissionsvirksomheder i Danmark.

Vi tager det som en anerkendelse af, at hvad vi gør, det gør vi godt.

Med venlig hilsen

Troels Poul Jørgensen

Indehaver af TJ Transmission A/S

Tidslinje

1/12 – 1994

Troels starter TJ Transmission og har første arbejdsdag.

4/12 – 1994

John starter, og TJ består nu af 2 mand.

1996

TJ bliver, som nogle af de første i Europa, Panduit-certificeret.

1997

Medejeren Bodil går fuldtid hos TJ.

1998

TJ bliver et aktieselskab.

2004

TJ udvider med et kontor/lager i Rødovre.

2013

TJ overtager kabeltrimmeren.

2019

TJ holder 25-års jubilæum.

2019

John har 25-års jubilæum.

2022

Christian har 25-års jubilæum.

2023

André har 20-års jubilæum.