Fiberoptiske netværksløsninger

Her hos TJ Transmission A/S har vi flere teknikere med over 20 års erfaring i firmaet, som har fulgt udviklingen af datainstallationer tæt. Gennem årene har vores trofaste fibermontere set en stigende interesse for fiberoptiske løsninger og de efterhånden mange muligheder for derigennem at opnå mere stabile og effektive forbindelser. En fiberoptisk løsning er desuden en af de meste anvendte medier til store dataoverførsler.

Vores specialister indenfor fiberoptiske netværksløsninger beskæftiger sig derfor 95 % af tiden med forskellige former for fibersplidsninger og montering af løsninger i fiber.
Vi kan derfor garantere dig en erfaringsbaseret og professionel løsning på din næste fiberoptiske netværksløsning.

Certificerede fiberløsninger

Hos TJ Transmission A/S er det vigtigt for os, at installationerne udføres korrekt. Det spa-rer både dig og vores kolleger for yderligere omkostninger og tid. Derfor yder vi, med en certificeret installation, mellem 20-25 års garanti.

Vi hos TJ Transmission A/S sørger for hvert år at sende vores trofaste kolleger på kurser med vores mange samarbejdspartnere. Vores kolleger oplæres her i brug og tests af det enkelte kablingsmærke, som gør, at installationen kan certificeres, og du får et bevis på et korrekt udført arbejde. Certificeringerne skal eftergodkendes i ny og næ, og der sørger vi selvfølgeligt for, at vores kolleger altid er opdateret på, hvad der rører sig på markedet. Vi værner i høj grad om denne efteruddannelse af vores teknikere.

TJ Transmission A/S bruger udelukkende kvalitetsudstyr

For at kunne udføre store som små installationer korrekt, sørger TJ Transmission A/S altid for at følge de forskellige leverandørernes forskrifter og alle gældende standarter for fiberoptiske installationer. Vi udfører altid arbejdet med det nyeste opdaterede udstyr, efter de standarter som samarbejdspartnerne anbefaler.

Vores veluddannede kolleger og kvalitetsudstyr, som indebærer et væld af testere, apparater og værktøj, kan derfor garantere dig en korrekt udført fiberoptisk netværksløsning.

Vi er ikke blot et firma, der går op i at levere kvalitetsløsninger, men vi stiller også høje krav til at yde den bedste rådgivning og service for vores kunder. Derfor kan du altid fange os på tlf. +45 38 79 68 43 eller mail info@tj-transmission.dk for at finde en løsning til dig.

Tidligere arbejde

Kontaktformular