Elinstallationer

Hos TJ Transmission A/S tilbyder vi elinstallationsløsninger til vores kunder med et øget fokus på at efterfølge gældende love og forskrifter for el- og belysningsinstallationer.

Derfor kan du trygt stole på vores erfarne og veluddannede teknikere, som har et tæt samarbejde med flere belysningsteknikere. Vi har gennem 30 år, og et dagligt arbejde med installationer, mulighed for at skræddersy en løsning for private såvel som erhverv.

TJ Transmission A/S råder både over termografiske kameraer, der kan tage varmefølsomme billeder af eltavler, instrumenter til måling af effektforbrug og efterkontrol af el-leverandørens stabilitet.

Erfarne teknikere med den rigtige viden og erfaring

Vi følger med tiden og tilbyder derfor altid udvidelse af vores specialløsninger, opdaterede nye installationer, lysinstallationer og standere til elbiler.

Hos TJ Transmission A/S sætter vi nemlig stor ære i efteruddannelse af vores kolleger, der hvert år sender vores teknikere på kurser med de rette samarbejdspartnere. Derved kan TJ Transmission A/S garantere korrekt udførte og certificerede installationer – naturligvis med det rette udstyr efter samarbejdspartnernes standarter.

Vores dygtige teknikere kommer også fra TJ Transmission A/S’s kultur om at lære fra sig. Her gør de blandede aldre hos de ansatte både, at lærlinge såvel som garvede elektrikere får gavn af samarbejdet og kan udføre det bedst mulige arbejde samt rådgivning for vores kunder.

Vi er ikke blot et firma, der går op i at levere kvalitetsløsninger, men vi stiller også høje krav til at yde den bedste rådgivning og service for vores kunder. Derfor kan du altid fange os på tlf. +45 38 79 68 43 eller mail info@tj-transmission.dk for at finde en løsning til dig.

Tidligere arbejde

Kontaktformular