Referencer

Igangværende arbejde

Hos TJ Transmission A/S har vi en historie, der strækker sig tilbage til vores opstart i 1994. Gennem årene har vi håndteret et utal af udfordrende og spændende opgaver, som har været med til at opbygge et dedikeret hold af kollegaer, hvor nogle snart kan fejre 30-års jubilæum hos os. Det kontinuerlige engagement og erfaringerne er drivkraften bag vores stolthed og passion for det arbejde, vi udfører hver eneste dag.

På denne side kan du udforske nogle af vores igangværende projekter. 

Microsoft

Opgradering af quantum laboratoriet.

Mastercard

Hos Mastercard laver vi ny netværkskabling da de udvider deres kontorfaciliteter, og en vigtig del af denne udvidelse er at opgradere netværkskablingen.

Lufthavnen

Fiberkabling langs landingsbanerne.

Just Eat

Hos Just Eat er vi i gang med at erstatte ældre installationer med nye, da deres kontorfaciliteter gennemgår en udvidelse.

Telias nye hovedkontor (Amager)

Kabel og indretning af kontoret.

Hos TJ Transmission A/S går vi ikke kun op i at levere kvalitetsløsninger, men vi stiller også høje krav til rådgivning og at yde god kundeservice for vores kunder og samarbejdspartnere. Har du spørgsmål til noget, eller vil du vide mere, så kontakt os endelig ved at ringe på tlf. +45 38 79 68 43 eller sende os en mail på info@tj-transmission.dk – så finder vi også en løsning til dig.

Vores samarbejdspartnere