NYUDDANNET ELKETRIKER OG ET 20 ÅRS JUBILÆUM

Nyuddannet elketriker og endnu et 20 års jubilæum i TJ.

I løbet af 2023 har vi haft fornøjelsen af at fejre to bemærkelsesværdige begivenheder. 

I begyndelsen af året afsluttede Nikolaj sin uddannelse som elektriker. Hans rejse begyndte hos TJ i 2018, og i 2019 trådte han ind som lærling i vores team. Nikolajs dedikation og imponerende præstationer på skolebænken blev fejret med en firmafest. Til vores store glæde besluttede Nikolaj sig desuden for at fortsætte sin karriere i vores team. Vi glæder os til at følge hans spændende udvikling i de kommende år. 

I april måned havde vi endnu en begivenhed at fejre, nemlig fejringen af Andres’ 20-års jubilæum. Denne milepæl fortjente en ekstraordinær markering, og det var præcis, hvad der blev leveret. En stor jubilæumsfest blev arrangeret, hvor kolleger og venner samledes for at fejre ham og hans præstationer og engagement i Tj Transmission gennem så mange år. 

Disse to begivenheder minder os om vigtigheden af at værdsætte vores medarbejdere, deres succeser og engagement i vores firma. Vi er stolte af at have sådanne dedikerede og talentfulde mennesker i vores team og ser frem til at fejre mange flere milepæle i fremtiden.