Niels Bergqvist’s 80-års Fødselsdag hos T.J. Transmission A/S

Den 6. april 2024, fejrer vi en særlig begivenhed med hele firmaet samlet til morgenmad, da Niels Bergqvist fylder 80 år! Vi sætte en ære i, at kunne markere dagen og anerkende Niels’ utrættelige engagement og bidrag til vores virksomhed gennem årene.

Niels har været en del af vores team i mange år. Han startede sin rejse hos os som samarbejdspartner, og blev en fast del af vores team den 1. maj 2015. Med sin baggrund i elbranchen har Niels bragt en værdifuld og omfattende viden til virksomheden. Hans erfaring spænder over et bredt spektrum af færdigheder og indsigt, hvilket har været en stor hjælp, på flere af de sager vi har haft og arbejdet på gennem tiden. 

Hans ekspertise og positive tilgang har ikke kun været til stor hjælp, men har også været med til at skabe en fantastisk atmosfære i vores team. Derudover, har Niels haft en stor indflydelse på vores nyuddannede svende og lærlinge, da han har en evne til at lære fra sig på en måde, der virkelig gør en forskel. Han tager sig tid til at guide og vejlede, hvilket har været uvurderligt for de ansattes udvikling og for vores virksomhed som helhed. 

Et stort tak skal for derfor lyde fra hele TJ Transmission A/S

Stort tillykke med fødselsdagen Niels, vi ønsker dig en fantastisk dag og håber på flere gode minder i fremtiden. 

Niels-Bergqvist